Annons

Avokado i stället för grädde – detox dag 3

Middag på mindre än fem minuter. Krämig sockerärtsoppa.

Middag på mindre än fem minuter. Krämig sockerärtsoppa.

Utrensningen är på max och jag har redan kommit in i det. Kanske vågar jag till och med säga att jag fått nya vanor. Går det? Efter bara tre dagar?

Dagens bästa är sockerärtsoppan – både god och lärorik. Faktiskt.

Annons

Jag brukar hälla en skvätt grädde i mat när jag vill få det krämigare och rundare i smaken. Inte visste jag att avokado kunde ha samma effekt! Receptet: Koka upp en halv liter grönsaksbuljong, koka två nävar sockerärtor i max en minut.  Häll det i en mixer, lägg i en halv gurka i småbitar och fruktköttet från en avokado samt 1 dl persilja. Mixa – så har du en slät soppa. Blaskigt och trist tyckte jag – men oj så fel. Gott, krämigt och smakrikt! Den soppan blev jag torsk på direkt. Och avokado provar jag numera i det mesta för krämighetens skull.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas