Annons

En kick för fantasin

I mitt huvud ser det ut så här när jag tränar. I verkligheten - inte alls.

I mitt huvud ser det ut så här när jag tränar. I verkligheten – inte alls.

Skadeskjuten lätt överviktig duva med landningsproblem. Ungefär så jag ser ut när jag kickar och sparkar på min combatträning. Men i mitt huvud är det helt annorlunda, rena science fiction! Då svävar jag som en hjälte ur Matrix, slår hårt och rör mig snyggt koreograferat.

Annons

Ibland instruerar tränaren med orden:
-Knuffa hårt och sparka sedan snabbt mot attackern.
Jag gör det, känner mig brutal men är i själva verket oändligt långsam. Värdelös på att slåss, skulle aldrig våga. Ändå är det hur kul som helst att träna combat. För i min fantasi – ni skulle se vilka konster jag kan göra där!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas