Annons

Fel sätt att frysa bananer – detox dag 2

88954_Maria 145-f

Jag blev pigg – sådär outhärdlig på gränsen till plåga för omgivningen. Detoxen förvandlade mig på bara några dagar. Visserligen hade jag på känn att det kunde bli så. När jag testade 5:2 var det likadant, de två fastedagarna gick jag i taket av energi på eftermiddagarna. En kollega som hade samma fastedagar som jag blev precis tvärtom, trött och irriterad.

Annons

Började experimentera med smoothies och fick till några riktigt bra. Provade ett recept med fryst banan så jag tog flyttade en från frukfatet  in i frysen. Hjärnan passerades inte… Mitt i natten vaknade jag och av att jag kände på mig att jag gjort något fel. Gick upp, skalade och skivade en annan banan innan den åkte i frysen. God frukost blev den tillsammans med saften från två apelsiner, en matsked linfrön och lite färskriven ingefära. Allt i mixern. Färdigt på ett kick.

Foto: Pernilla Wästberg

LÄS OCKSÅ

(18)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas