Annons

Jag har slutat att tänka på kaffe – detox dag 4

beskurebn frukt
Rutinerna sitter. Jag har detoxens fartvind i håret och festar på kolsyrat vatten. Det är enkelt nu och jag har till och med slutat att tänka på kaffe. Fruktfatet fylls på med jämna mellanrum, för rackarns vad snabbt det blir tomt.

Annons

Och i trädgården skördar jag eget från grönsakslådorna. Lagom stort. Min gröna kollega Anette och jag köpte för flera år sedan pallkragar  för en spottstyver på blocket – det blev min odlingsfrälsning. Jag sätter bara sådant som är garanterat kommer så att jag kan vara säker på skörd. Och när det inte räcker till sticker jag iväg gårdsbutiken Annedal som ligger hemmavid. Där finns allt man kan önska sig – från självplock av blommor till färdiginlagd gurka. Dessutom har de många sorters olika potatis – vilket under årens lopp har glatt oss eftersom potatis är en riktigt familjefavorit.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas