Annons

Måååål! Fast jag fortsätter att smygdetoxa

Jordgubbar får allt att smaka sommar.

Jordgubbar får allt att smaka sommar.

Jag borde tänka på baguetter och hemgjord pasta. Det brukar jag nämligen göra. Ofta. I stället funderar jag över hur lång tid det tar för fyra deciliter kokhett vatten att bli ljummet drickvänligt.

Annons

Jag vill ha det till mitt citronvatten som jag börjar dagen med. Jag fortsätter att smygdetoxa fastän det är länge sedan jag egentligen slutade. Dricker ofta te – även om kaffet tar återtagit sin gamla vanliga hedersplats som frukostens drottning. Detoxen har gjort mig gott på ett stillsamt vis. Känner mig nöjd med mina fyra dagar och att det faktiskt går snabbare än jag väntat att bryta mönster. I går blev det broccolisoppa med avokado till middag. Jag gör den på samma sätt som sockerärtsoppan men kokar broccolin lite längre. Krämigheten får den att smaka lyxig. Hoppas att den är hälsosam också!

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas