Annons

Mitt eget babygym!

Enäggstvillingar

Liv och Elli sticker gärna åt olika håll. Ett bra sätt att hålla mormor i form.

Välta ut kattens vatten, ramla nedför stora tröskeln, bränna handen på spisen. När barnbarnen, tvillingarna Liv och Elli, hälsar på hinner jag inte träna alls. Utanför hemmet alltså. Hemma går tempot dock upp betydligt. Det är massor av snabba utfall, blixträddningar och hissning av åttamånders flickor –eget babygym helt enkelt.

Annons

Med barnbarnet Svante är det lite lugnare. Men trots att han bara är två månader kan han redan få mig att springa i trappor oanat mycket.

Som ni förstår gäller det för mormor att slipa formen och hålla sig i trim för att orka med uppdraget.  Kolhydratladdning är jag ju redan expert på. Alltid något! Snart börjar racet med lära-gå-vagn!

 

Svante, två månader, vet precis hur han ska sätta fart på mig.

Svante, två månader, vet precis hur han ska sätta fart på mig.

LÄS OCKSÅ

(0)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas