Annons

Test – årets julklapp!

Aktivitetsarmbandet är årets julklapp 2014

Jag har testat årets julklapp – aktivitetsarmbandet. Eller smartklockan som jag säger. En Samsung Gear Fit som behöver mobiltelefonen Samsung Galaxy S5 som partner för man ska få ut så mycket som möjligt av armbandet. Radarparet blev mina dygnet-runt-vänner. Kompisar håller koll på pulsen, stegen och sömnen. Håller mig uppdaterad på hur många steg jag gått och uppmuntrar mig när jag varit duktig. Nattetid kan jag få fakta om hur jag sovit och alltid få veta hur pulsen ligger. Lägg till att det dessutom kan ta emot sms och få koll på e-posten.

Annons

En riktigt rolig fullmatad leksak för vuxna som gillar nya elektroniska prylar. Blev fast direkt. Tycker att den är superskojig, snygg och hjälper mig att hålla koll på kroppen. Blev hälsan bättre? Tror inte det. Är det värt pengarna? Ja om du använder alla funktionerna kan det mycket väl vara det.

Pris från ca 1000 kronor

LÄS OCKSÅ

(6)
(0)


Annons


Annons

Senaste från allas